Busted!



One more



...



Åhh, vilken söt mus! tänker ni säkert nu. Ser sådär underbart liten och sårbar ut. Oskyldig.






























Men passa er, för skenet kan bedra!


Ok, nu vet ni hur jag spenderar mina lördagskvällar..



Jag tror de verkligen tänker så!



Tids- och orkkrävande med eget ansvar

Jag och Sandra har påbörjat vårt gemensamma examensarbete och jag kan bara säga att det är aningens energikrävande. Dagarna går åt till att fixa och dona med "dator i förskola"-temat och kvällarna till att samla nya krafter till kommande dags arbete. Och helgerna går åt till att ha fritid! Vi är otroligt duktiga och kämpar på och någon gång efter nyår kan det tänkas att vi åter är på normal energihalt igen. För att inte bli helt examensarbetstokiga tar vi välbehövliga pauser i stil med fika-och-virk-dejt samt bio. Mycket bra arbetstaktik tycker jag!


In time!

Igår ringde Robs farmor Sigrid och undrade om vi ville ha två biobiljetter vars bästföredatum är på lördag. Absolut! Självklart! Ja tack! För vem tackar nej till lite gratisbio så här en gråmulen höstdag!? Jag och Rob bestämde oss för att idag var en bra dag för filmtittanden på stor duk, speciellt som jag är superpluggtrött efter en hel förmiddag med tentaskrivande, och bokade In time-biljetter med skådisarna Justin Timberlake och Amanda Seyfried. Som vanligt till bio köper vi menyn Hollywood, vilket innebär en STOR popkorn och två STORA drickor. Det brukar alltid gå bra att smaska på detta och ingen panik brukar utbryta, men idag hade jag tydligen en supermegaliten kissblåsa. För trots toalettbesök alldeles precis innan bion blev jag akutkissnödig efter nästan halva drickan i magen nästan halva filmen i genom. Jag hatar när andra stör mitt i filmen genom att ställa sig upp framför mig och sedan vara superosmidig och osnabb iväg, så jag tänkte att jag håller mig för att inte vara den som de andra stör sig på! Det fixar jag lätt, för jag brukar ju inte behöva rasta mig själv mitt i filmerna annars. Jag kan ju tänka på annat, fokusera på filmen och bara glömma bort känslan av full blåsa. Eller hur!! Jag höll på klämma sönder Robs ben i försök att tänka på annat. Grejen med att tänka att man inte ska tänka på något gör att man tänker ännu mer på just det. Jag tror jag lyckades hålla koll på handlingen i filmen och när sluttexten äntligen började rulla tog jag rekord i snabbasttillbiotoatiden. In time, vill jag förtydliga!



Några sötisar från Cute Overload



What tomorrow brings

Imorgon klockan 13.00 är det "bio" på Hissjövägen! Det är Disneys klassiker Lejonkungen som visas, enbart för VIP-gäster som fått en privat inbjudan.
Jag har även en speciell överraskning till en av gästerna, nämligen Edvin. Han ska få sin egenvalda och efterlängtade kanin Minna. Den första tanken jag hade var att han skulle få kaninen så snart den var färdig och fåret Shaun i julklapp, men ändrade mig på grund av skolans krav av fokuserad tid från mig till att ge kaninen i julklapp och fåret i födelsedagspresent. Planen verkade hålla ända tills igår då han samtalat med Anci om den. Detta resulterar ju så klart i att han får den imorgon då han minns att den ska dyka upp. Det resulterade även i att jag skyndat att färdigställa ansiktsdetaljerna och så här blev resultatet;

Hoppas han nu inte smygläser min blogg så här på kvällskvisten och förstör överraskningen ^^


Great minds think alike!

För Sandra ser det vackra och höstiga med en rostig gammal cykel bland en massa döda löv, precis som jag.


Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall