ajfånbildsbomb

I slutet av förra året gav jag mig själv en kombinerad jul-födelsedag-examenspresent i form av en iPhone 4s. Jag är mycket nöjd! En avv apparna jag använder heter Instagram och innebär i kort att jag kan dela med mig av mina foton till kompisar som också använder den appen. För att inte verka snorkig inför de av er som inte äger en sådan här maskin tänker jag nu bjuda på några bilder jag lagt upp där.

En skylt som är uppställd på en skolgård.

Puss!

Vacker detaljvinterbild i Sörmesunda

Vackert grenverk

Sussande sötnos

Ännu en vacker detaljvinterbild från Sörmesunda

Och ännu en

Strömavbrott, annandagsjulmiddag

Snökristaller

En av mammas vackra amaryllisar

Samma strömavbrott som tidigare

Vackert träd igen

Nyårsfirande vid hamnen

Solig vinterdag

Trött Jalle

Något jag ritat

Tokbusig Jalle

Bildkvaliteten blir såklart sämre då de ses via datorn mot när de ses i mobilen.Cool birdie

^^


Gillar't!

Min karl står just nu i köket, med hårdrocken dunkande i bakgrunden, och lagar 3-rätters. Helt utan min involvering! Vadan detta? undrar ni som inte har förkunskaperna. Det är nämligen så att min älskling gett mig denna underbara syn, avslappning och (förmodligen) gottighet i present! Jag njuter och kan ju hitta på riktigt vad som helst under tiden, sitta vid datorn och skriva ett blogginlägg till exempel.

Bjussar på en rolighet i vanlig anda;


Åsså lite härlig musik;


Vinterfotopromenad

Oj vad länge sedan det var jag bjöd på några foton, men så var det länge sedan jag var i farten med kameran också. I helgen blev det i alla fall en promenad med Sandra i det vackra vintervädret.

Denna tycker jag om än fast den är överexponerad, den ser som fejk ut. Jag gillar't.


I övrigt kan jag berätta att vi (jag och Sandra) lämnat in vårt exarbete för opponering, som sker nästa vecka. Det känns jätteskönt och otroligt nervöst samtidigt. Nu ska någon granska vår bebis med kritiska ögon och kanske säga att den inte duger som den är. Hur ska jag kunna acceptera eventuell kritik jag inte alls håller med om då jag närt och lärt känna bebisen under ett flertal månader?! Jag får väl tänka att ingen är perfekt, inkluderat vår lilla bebis, och att alla kan utvecklas. Ytterligare övrigt är att jag sökt en tjänst, så ni får jättegärna hålla era tumamr att jag får komma på intervju och visa vem jag är. Tack!


Back to business

Nu har det nya året börjat (2012 för er som inte hängt med) och likaså examensarbetsskrivandet. Jag och Sandra har lyckats skapa massor av kvalitetstext, men det saknas ändå några viktiga delar innan vi kan skicka in det för slutopponering. Vi kämpar på!

Denna söta och roliga video hittade jag på en blogg.


Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall