Reko killar - fridlysta eller helt enkelt utrotade?

Ja, inte vet jag... men det verkar som det sistnämda!!
För finns det några snälla, ärliga, rakryggade killar kvar här i världen? Om de fortfarande existerar är de utrotningshotade, så jag måste få veta hemligheten - var ligger deras bo?

Själv omringas jag ständigt av muppar (dagens evolveringar av mannen): idioter (killar som tror de har allt en tjej önskar och vill ha, fast har sååå fel), killar utan hjärna (IQ:n finns bara inte där) eller killar som tänker (fast med fel del av kroppen)..
Jag har blivit stött på av alla möjliga NEJNEJNEJABSOLUTELYNO-killar.. tex en av mina ex's bästa kompis (endast 2,5 vecka efter the big breakup) =S, ett annat ex's nära vän som sagt till mitt ex (samma dag) att han aldrig skulle kunna stöta på mig men ändå gjorde det, för att inte tala om alla dessa killar som kommer fram till en på krogen och tror att de har en chans bara för att de säger: "Vicka shyssta rattar du har.." osv Jag blir galen! nästan så man börjar fundera på att sadla om till lesbisk, bara för att där vet (tror) man att det åtminstone finns några reko mskor kvar (jag är inte fullt seriös här, men ni förstår poängen va!?)
Less å panik!!!


Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall