Just nu

Julafton och dagarna runtikring har flugit iväg med en faslig fart. Jag har hunnit varit hos svärfar på lilla julafton, på svärmors 60-årskalas, julafton på Umedalen, Mammas pojkar på bio, minimys med miniRasmus, några mysiga dagar hemmavid med hela familjen och en hög med släktingar samt middag och sällskapsspel med vänner. Nu väntas ett lugnt nyårsfirande för oss med god mat, film och fyrverkeriskådning på stan.
 
Utan att gå in på detaljer har jag haft en mycket tung och påfrestande höst, vilket resulterat i en mycket stressad och ångestfylld Carro. Trista och totalt onödiga saker har hänt som jag inte kunnat göra något åt, men som jag kämpat mig vidare genom. Nu mår jag mycket mycket bättre och ser med hoppfulla ögon framåt till det kommande året. Och jag kan med stolthet deklarera att jag trots detta jobbiga klarat av att ta körkort (Obs! Här kommer lite skryt så läs på eget bevåg; på första försöket klarade jag både på teori och uppkörning)!
 
För övrigt är jag nu så att säga "in between jobs", fast inte i den mening som man vanligtvis använder denna fras. Jag är bokstavligt talat mellan jobb, för jag hade mina sista dagar på Mården fredagen före jul och har min första dag på Passare (med start på Matrisen) på torsdag. Det känns otroligt spännande! Jag ska nämligen få vara med och starta upp en ny avdelning med allt vad det innebär. ALLT ska vi diskutera, planera och komma överens om; syn- och arbetssätt, rutiner, inredning, pyssel- och lekmaterial o.s.v. Behöver jag säga att jag är taggad!? Tänk er vilken möjlighet detta är, hur mycket jag kommer att lära mig om både mitt yrke och mig själv. Och det bästa av allt är att jag får göra detta utan krav på att vara perfekt, vi blir alla nybörjare och får ta stöd av och hjälpa varandra.
 
Jag tror 2013 kommer bli ett toppenår!
 
Jag avslutar med lite skratt.
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en riktigt fin jul och att ni får ett himlarns gott nytt år!
 
 


Ögonblick

Några random bilder från svunna tider.
 
 
 
 
 
 
 
 


Uppdatering: hälsostatus

Sedan jag skrev om min otur att fångas av barnbacillerna kan jag meddela att jag nu är förkyld för 5e (!!!) gången sedan semestern... Så feel free att tycka synd om mig!
 
          
Nu pryds mitt hem av sådana här lådor.


Omedveten bloggpaus

Jag har haft fullt upp i mitt liv ett tag nu och bloggen har därmed inte funnits högst upp på listan av saker som måste göras. Ärligt talat har den inte ens cirkulerat i tankarna på ett bra tag. Jag kan i alla fall kort meddela att jag snart byter arbetsplats, snart är med körkort och att det just börjat vända i årstid mot min favorit - vinter.
 
Tidigare i höst var jag och Sandra ute för att ta tag i fotograferandet igen, med ett specifikt motiv i tanken. Jag hade nämligen upptäckt resterna av en graffitivägg, massvis med dekorativa och inspirerande små färgkorn och stenar liggandes på marken. Men när vi väl tagit oss dit hade någon tydligen tyckt att de inte var lika estetiska och städat bort det. Vi tappade då helt fokus och inspiration men valde ändå att promenera vidare. Tyvärr återfanns aldrig lusten och detta är resultatet av den vandringen;
Ganska tafatt, men en bit av hösten är fångad på bild.


Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall