Till Er!

Skickar en önskan om ett riktigt Gott Nytt År! Hoppas det blir fyllt av roligheter, härligheter, spännligheter, lyckligheter, mysigheter, kärligheter och annat positivt jag/ni kan tänka Er!

Ger er även en skrattlighet i form av en Youtubevideo:Okej, bara en till...I just don´t know how to stop myself!

Men de är ju så söta, och så många, och överallt, och så tillgängliga... Här är mitt senaste fynd för gladalådan!

OhmmmmmmmmJuletider

Nu har jag och Sandra officiellt lämnat vårt examensarbete bakom oss (för nu) och gett oss hän det efterlängtade jullovet! En vecka har jag på mig att mysa med familj och vänner, totalt ignorera allt vad läroplansteori, meningskoncentrering och edutainment innebär, gotta mig i julmat och framförallt farbror Stickans fudge [fushé] samt bara slappa. Jag åker hemåt med tåg imorgon och gör en mellanlandning i Ö-vik en stund (kikar kanske förbi hos Jessica?) samt byte till buss för färd mot slutdestinationen Sörmesunda. Jag längtar!

Till alla Er jag inte kommer att träffa under högtiden önskar jag en riktigt
GOD JUL!En sån här vill jag också göra och ha ståendes hemma!

Någon som möjlightvis har en gigantisk ram över och vill skänka till mig? Skulle passa perfekt för alla de fina bilder jag tagit och vill visa för världen (eller i alla fall de som besöker mig)!Är det så här Grinchen stal julen?


Klicka in dig på källsidan och läs deras roliga kommentar!


OBS! Känsliga läsare göra sig icke besvär med nedanstående text!

Vi har blivit attackerade! En gasbomb har släppts i vår lägenhet. Och nej det är ingen prutt eller Jallebajs eller liknande. Det är en odör som jag aldrig förr känt och hoppas att jag aldrig mer får känna. Inte ens en puff av detta äckliga vill jag känna i mina näsborrar igen. Jag är inte jättekänslig vad gäller lukter då min näsa inte fungerar som den ska och reagerar inte alltid på lukter som exempelvis en bajsblöja kan avge. Vet inte varför, men är ganska nöjd ändå ;) Det enda negativa med ett inte helt korrekt fungerande luktsinne är att jag ibland även missar de goda dofterna. Orsaken till att jag beskriver min malfunctioning näsa är för att ytterligare ge er en bild av denna fruktansvärda stank som manifesterat sig hos oss. Både jag och Rob har varit nära att tömma våra maginnehåll i toan men klarat oss med enbart hulkningar (Äckligt nog kan jag meddela!). För att verkligen ge er en bild av hur denna avskyvärda lukt var ska jag berätta att även Jalle reagerade!

Det hela började då jag tänkte ta ut soppåsen i köket och lyfte upp påsen ur behållaren. Då ser jag att det är något flytande i botten av den och ställer snabbt tillbaka påsen för att inte droppa kladd över golvet. Då händer det! Odören sprider sig snabbt och jag håller på att tappa påsen då chocken av den hiskeliga stanken sätter sig fast i mina näshår och fyller mitt luktsinne. Jag skyndar mig att knyta igen den medan jag hulkar och nästan förlorar kontrollen över mina spyreflexer. Jag tar med påsen, fortfarande i behållaren, och ställer den vid dörren medan jag skyndar tillbaka till köket för att torka bort det som hunnit droppa på golvet då jag först lyfte ur den. Då hör jag Rob ropa till och säger: UFF fy *pip* (vi kan säga: bubblan) vad det stinker! Han puttar först igen dörren till datarummet och stänger sig inne från odören, men går sedan snabbt ut med äcklet till soprummet medan jag försöker gnida och gno bort all äcklig lukt. Nu har vi balkongdörren öppen, vatten med gott luktande städmedel i och hoppas att vi får bort den vidriga stanken innan vi ska sova.

(bild från Google)

Vi har funderat vad som kan ha velat orsakat oss denna otäcka händelse, men har ännu inget svar på frågan. Om jag ska vara ärlig tror jag aldrig vi kommer få det heller. Det är nog för alltid gömt i den där hiskeligt illaluktande påsen.
??????

Har en känsla av att jag kommer drömma mardrömmar inatt om ett krig där de använder gasbomber...


Glädje!

Tack snälla Sandra som skickade denna going och förgyllde min kväll! den är ju bara sååå söt! ^^

"Vad kallade du mig!?" eller "VAD sa du nu!?"

Uppdatering av mitt liv: Imorgon hålls 70%-seminariet av examensarbetet (detta trots att vi ännu bara hunnit 4/10veckor?). Wihoo ett delmål som är nått! Sedan kommer ljuset i tunneln skina ännu ljusare för på onsdag tar vi jullov \O/ Jag åker då hem till mina päron och inväntar en mysig julhelg med hela familjen <3


Vill bara dela med migKärlek och styrka till alla som någon gång varit eller fortfarande är drabbad <3


När jag ändå är igång...

... kan jag ju berätta om mitt liv sen sist ni hörde om examensarbetet. Jag och Sandra kämpar tappert vidare och trots att vi har en mycket bra arbets/slappna av -avvägning så är jag helt slut i huvudet varje vardagskväll. Men det går framåt och vi får massor av beröm från vår goa handledare! Hon är verkligen helt underbar, avslappnad och peppande. Under helgerna är det totalt och absolut inga skoltankar i huvudet, de är portade, och spenderas i hemmet lugna och avslappnande vrå. Inget speciellt händer, förutom igår då vi bjöd paret Wall på sin bröllopspresent - en trerätters på Restaurang Hissjö. Det började med en välkomstaperitif i form av alkoholfritt jordgubbsvin med färska (?) hallon och till förätt/-snacks serverades små fetaostmelonspett. Huvudrätten bestod av fläskfilégryta med en krämig tomatsås och kokt blomkål, till detta serverades rött vin eller vatten från husets egen källa. Som efterrätt serverades en mörk chokladmousse med kokosbräck. Under kvällen spelades memory och avslutades med bio och snacks. Mycket trevligt!

Dekoration som fanns på varje tallrik; egenskapade servettblommor.


Gammliamarknadsfynd

Idag har jag och min älskling ackompanjerat min kära kusin Yvonne på den årliga Gammliamarknaden. Jag hittade en julklapp till mig själv (som jag inte kan visa för då avslöjar ju jag för mig själv vad jag ska få, hemligt hemligt!) och en tavla till vårt hem.

Som ni kanske ser är det en limited edition, den kan alltså bli värd en förmögnhet om några år och då kan jag stoltsera med att jag minsann är ägare av en äkta Kolbäck! Kika in på den här sidan för att se vad mer för vacker hon skapat. Hon har ett fint miljötänk och försöker använda miljövänligt material till sina tryck samt återbrukar eller använder ekologiska/fairtrade textilier.


Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall