ZZzzZZzz

Hihi, detta måste vara den sötaste snarkningen. Ever!Jag har fått vik:a ett gäng dagar nu på Pennans småttingavdelning och känner verkligen hur jag trivs med detta yrke. Visst är det nytt att jobba varje dag och ansvara för de små, men samtidigt är det så otroligt härligt roligt. De är ju så kloka! Jag somnar tidigt kan jag tillägga.

Hoppas allt är bra med er alla!


Utekväll igår

Jag tog mig ut en sväng igårkväll, för det var så länge sedan sist. Hade kameran med i högsta hugg för att kunna fånga ögonblicken. Eller månskäran som lyste så klart. Det var så vackert att jag inte kunde hålla mig! Tyvärr är jag ingen proffsfotograf och har dessutom fel utrustning, så ni får nöja er med dessa två halvdaningar.

Fick till lite bokeh, så nåt rätt gjorde jag iaf.


Kompositionen är inte den bästa, men jag gillar den lilla stjärnan som tävlar i att skina mer än månen.


DYAC

Mer godingar jag funnit;

Flickvän vid namn Barbara?


Här snackar vi trevlig kille!?


^^!


Det ÄR svårt att hänga med den moderna tidens sätt att förmedla sig! So so sad...


Hehe smart förälder


Oslagbart!

Detta leder mig oavkortat till ett minne från tiden före jag hade engelska på schemat och fråga Ullis vad "I don't know" betyder varpå hon svarade "jag vet inte" med vilket jag lite småsurt säger "åh men berätta då" osv. Hon tyckte det var skoj för hon skrattade mycket minns jag. Jag har en elak syster, hon kunde ju ha lagt till "det betyder..." tycker man. (det gjorde hon säkert också, men jag minns det i så fall inte)


Jag har upptäckt att de flesta roliga felstavningarna/autokorrektningarna kommer från päron ^^
En dubbelmacka någon?


Allt från damnyouautocorrect.com


En av mina egenheter

Som ni vet gillar jag att sätta röster på djur. Det kan verkligen bli helt hysteriskt roligt då! Här får ni njuta av en riktigt härlig komposition;

 

Yah, I think that’s Elsie’s boy Norman, the one that come out all funny-lookin’…

Nah, can’t be…

Well, what is it, then? Can you milk it?

Hmm, don’t think so…

Sure smells funny, whatever it is…

 


Hittat på cuteoverload.com


Givmild

Jag kan inte få nog av roliga, söta och vackra bilder, filmer och saker att skratta och le åt. Jag blir glad. Och vem vill inte vara det, så här delar jag min glädje med er!Allt från imgur.com

Btw, ska på intervju imorrn så håll tummen!


Uffaluffuffguffuffu

Jag är förkyld med andra ord. Skyller på Peder, då han var sjuk under 40årskalaset han bjöd oss på förra helgen. Syss U förklarade att det inte var meningen att skicka med en goodiebag hem och Sandra menade att det minsann inte alls handlar om en sådan påse utan en badiebag. Jag håller med Sandra, den var minsann dålig! Urusel om jag ska vara helt ärlig och öppen med mina känslor. Det positiva i det hela är ju att jag inte behöver ta sjukledigt från jobbet jag inte fick. Äscha, det var inte vidare positivt det heller, men det känns ok för min del. Det finns annat där ute som passar mig bättre helt enkelt! Tack för alla tumhållningar i alla fall, även om de failade ;)


imgur-bomb

Vassego å enjoy!
Coolaste läraren ever?

A snow angle ^^

Sugen?

Hehehe! Skulle kanske funka inför veterinärbesök för Jalle?

Denna var döpt "genetics". Funny ^^

"Taylor Lautner - before and after"

Over and out.Copyright © Carolines virrvarr | Design by: Sandra Wall